Samolepka na zeď dětského pokoje. Obrázek Tyranosaurus Rex T-Rex
POSLEDNÍ DOSTUPNÝ KUS Skladové zásoby se tenčí

Popis

Velkoformátová samolepka s obrázkem dinosaura T Rexe je krásnou dekorací a doplňkem interiéru nejen dětského pokoje.

 

Výzdoba samolepícími dekoracemi je skvělým a jedinečným způsobem, jak změnit jakoukoliv plochu v originální, téměř umělecké dílo dle vlastního vkusu a fantazie.

 

Velkoformátovou samolepku Tyranosaura Rexe ( T-Rex ) je možné aplikovat samostatně nebo zkombinovat více s dalšími nálepkami a vytvořit tak strhující nástěnné obrazy a ojedinělou výzdobu pokoje.

 

Samolepky dinosaurů můžeme zkombinovat s dalšími velkoplošnými samolepkami:
 
Dinosauři      Rostliny      Ptáci    

 

 

Návod k použití velkoformátových samolepících dekorací:

 

Samolepky lze použít na jakékoli hladké, suché a čisté povrchy: stěny, zrcadla, chladničky, dlaždiče, sklo, skříňky, nábytek …..

 

Aplikace:

  • nedoporučuje se aplikovat samolepky na čerstvě vymalované zdi  a stěny, v takovém případě je nutné nechat nátěr řádně vyschnout. Ideální doba od malovaní k použití samolepek je 4 týdny.
  • nedoporučujeme aplikovat na zvláště porézní a hrubé povrchy, taktéž na obzvláště jemné, lesklé a hladké -  v takovém případě, stejně tak jako v prostorách s  vysokým provozním zatížením, jako jsou MŠ, obchodní centra, nemocniční prostředí a pod… -  lze samolepící vlastnost nálepek podpořit lepidlem, např. chemoprenem (v takovém případě samozřejmě samolepky již ztrácí svoji vlastnost znovu použitelnosti). Takto lze postupovat i v případě, rozhodnete-li se samolepky použít např. v koupelně či na zdech v prostorách vnitřních bazénů. Zde také doporučujeme nanést na samolepky vrstvu bezbarvého laku pro venkovní prostředí a takto zamezit průchodu vzdušní vlhkosti k samolepce.
  • v žádném případě nedoporučujeme samolepky použít přímo do vany nebo bazénů
  • ideální je vyzkoušet si vše s malou samolepkou

V případě kvalitního podkladu lze dekorace Walls of the Wild použít opakovaně – lze je z původního místa sejmout a nalepit na místo jiné. Nezanechávají po sobě v místě původní aplikace zbytky lepidla.

 

Pracovní postup:

  • vyberte místo, kam budete chtít samolepky použít, při vytváření nástěnných obrazů si rozměřte a rozvrhněte umístění jednotlivých samolepek
  • malé samolepky opatrně sloupněte a přilepte
  • velké samolepky je vhodné aplikovat tak, že začnete lepit od shora dolů, přičemž podkladový papír postupně sloupáváte po částech a samolepku průběžně přilepujete.
  • při lepení používejte na uhlazení a přimáčknutí samolepky měkký hadřík

 

Doporučení:

Neumisťujte samolepky v bezprostřední blízkosti zdroje tepla  a otevřeného ohně.  Neumisťujte postýlky a postele maličkých dětí bezprostředně pod samolepky, aby děti nezpůsobily svojí manipulací nekontrolovatelné strhnutí samolepky přímo do jejich postýlek.

Soubory ke stažení

Odkazy a videa

Komentáře

Hodnocení

0

Hodnotilo 0 uživatelů

5
4
3
2
1

Články

Samolepky dinosauři - Tyrannosaurus Rex (T-Rex)

(0x)
Dinosauři. Samolepky na zeď dětského pokoje. Samolepící obrázek dinosaura T Rexe.
Výrobce
Walls of the Wild
Kód
W301
Dostupnost
POSLEDNÍ DOSTUPNÝ KUS
Naše cena
3 849 Kč/ks
ks

Parametry produktu  Samolepky dinosauři - Tyrannosaurus Rex (T-Rex)

• Parametry nálepek :
203 cm x 203 cm
• Použití:
Dekorace je vhodná na veškeré hladké, rovné, nemastné, suché a čisté povrchy, sklo, zrcadla, nábytek, stěny. Nálepky nemusí držet správně, pokud se použijí na nerovné, extrémně drsné či reliéfní povrchy.
• Možné nebezpečí :
Neumísťujte nálepky v blízkosti přímého otevřeného zdroje tepla a otevřeného ohně. Neumísťujte dětské postýlky a postele menších dětí bezprostředně pod samolepky, aby děti nezpůsobily svojí manipulací strhnutí samolepky přímo do jejich postýlek
• Dostupnost zboží :
Pokud zboží není skladem, dostupnost zboží 2-8 týdnů
• Upozornění :
Výrobce doporučuje dodržet lhůtu minimálně 14 dnů od vymalování, aby došlo k řádnému vyschnutí podkladu
• Způsob aplikace dekorace :
Sloupnout z podkladového plata a přilepit na zvolené místo.